Ulei de susan - sursa naturala de Omega 9

Ulei de susan – sursă naturală de Omega 9

În încercarea de a mânca sănătos şi gustos, încercăm în fiecare zi alimente noi. Oferta bogată a lanţurilor de magazine, precum şi micile băcănii cu specific internaţional ne îmbie cu numeroase alimente populare în diverse colţuri ale lumii. Astăzi dorim să vă propunem să încercaţi să consumaţi ulei de susan […] mai mult »

Ulei de masline - sursa naturala de Omega 9

Ulei de măsline – sursă naturală de Omega 9

Astăzi vă vom prezenta beneficiile consumului de ulei de măsline – sursă naturală de Omega 9. Uleiul de măsline este unul dintre cele mai savuroase şi sănătoase dressing-uri pentru salate, însă este recomandat şi pentru gătit sau prepararea sosurilor şi a maionezei. Pentru a-i convinge pe atenieni să o aleagă […] mai mult »

Migdale - sursa naturala de Omega 9

Migdale – sursă naturală de Omega 9

Cunoscute de pe vremea Egiptului Antic, migdalele sunt o adevărată comoară de beneficii pentru sănătate şi frumuseţe. Celebra regină Cleopatra se îmbăia în lapte de migdale pentru a-şi menţine pielea fină şi catifelată, iar cei mai celebri parfumieri aduc o notă de seducţie subtilă în esenţele create prin adăugarea de […] mai mult »

Fistic - - sursa naturala de Omega 9

Fistic – sursă naturală de Omega 9

Consumat de milenii în vestul Asiei şi în Orientul Apropiat, adorat de celebra regina Sheba şi considerat fruct purtător de noroc pentru îndrăgostiţi în străvechea Persie, fisticul este un fruct oleaginos cu un gust fin şi deosebit, preferat ca gustare în toată lumea. Fisticul, pe lângă faptul că este o […] mai mult »

Avocado - sursa naturala de Omega 9

Avocado – sursă naturală de Omega 9

Considerat de multă lume o legumă, nu un fruct, deoarece nu este dulce, avocado provine din Mexic şi Guatemala şi mai este cunoscut şi sub denumirile de „fructul de unt” sau „pară crocodil” în ţările de origine. Acest articol îşi propune să vă prezinte cele mai importante motive pentru care […] mai mult »